SIDSTE NYT

MIN NYE MUSIKUDGIVELSE FRA APRIL 2021

Det går rigtig godt med min nye musikudgivelse “Tanker & Puslespil” der blev sendt af sted i april til radioer i ind- og udland, samt TV – aviser – blade – anmeldere o.s.v. Udgivelsen har fået flotte anmeldelser. Sangene ligger stadig på de danske hitlister, hvor jeg til dato har opnået en flot 3. plads til den ene sang, og 4. pladser til den anden. Jan-Erik Knudsen har skrevet musikken, og Connie Cecilia Jørgensen har skrevet teksterne.

1) “I mit inderste rum” er en helt ny sang på dansk. Den finske gruppe Dansdax har sunget den på svensk allerede i 2015, og nu synger jeg den på dansk, fordi det er en frisk melodi med en god tekst.

2)”Livet er et kæmpe puslespil” er en helt nyskrevet sang, som er komponeret specielt til mig, og hvor jeg har været med til at inspirere til melodien, så den passer til mig. En rolig sang med et balanceret orkester, og en utrolig smuk tekst, som fortæller en livshistorie.

Hvis du går på opdagelse her på min hjemmeside, så kan du både høre og købe alle mine sange, og meget meget mere. De kan også høres på Spotify – iTunes – Google play – Youtube med flere.