SIDSTE NYT

NY MUSIKUDGIVELSE ER NU SENDT UD

Nu er min nye musikudgivelse sendt af sted her pr. 7. april til radioer i ind- og udland, samt TV – aviser – blade – anmeldere o.s.v. Det bliver så spændende, og jeg håber at du vil glæde dig over at lytte til de to nye sange. Udgivelsen hedder “Tanker & Puslespil” Jan-Erik Knudsen har skrevet musikken, og Connie Cecilia Jørgensen har skrevet teksterne.

1) “I mit inderste rum” er en helt ny sang på dansk. Den finske gruppe Dansdax har sunget den på svensk allerede i 2015, og nu synger jeg den på dansk, fordi det er en frisk melodi med en god tekst.

2)”Livet er et kæmpe puslespil” er en helt nyskrevet sang, som er komponeret specielt til mig, og hvor jeg har været med til at inspirere til melodien, så den passer til mig. En rolig sang med et balanceret orkester, og en utrolig smuk tekst, som fortæller en livshistorie.

Her på min hjemmeside kan du allerede nu lytte til sangene ved at trykke på fanebladet Hør alle mine sange øverst oppe. De kan også allerede nu høres på Spotify – iTunes – Google play – Youtube med flere.