SIDSTE NYT

NY UDGIVELSE:

Lige omkring den 10. september 2019 blev min nye udgivelse “Lys & Røde Roser” sendt afsted til radioer i ind og udland. Det er to sange som jeg synger på dansk. Det går supergodt med de to sange, og med flotte anmeldelser. Nu er der gået en måned og den ene sang “Røde er de roser” har allerede opnået en 1. plads, og den anden sang “Nu lysner det op igen” to 3. pladser på de danske hitlister. Det går rigtig hurtigt.

“Nu lysner det op igen” hedder sang 1 som ikke før har været udgivet på dansk. Melodien bliver sunget i en svensk biograffilm fra 2018 der hedder “Innan vintern kommer”. På svensk hedder melodien “Nu lyfter vi upp igen” og bliver i filmen sunget af en svensk sanger.

Musik: Knudsen-Malmborg-Georgsson. Dansk tekst: Connie Cecilia Jørgensen.

“Røde er de roser” hedder sang 2 som er en nyskrevet vals som aldrig før har været udgivet.

Musik: Lothar Schrenk. Tekst: Lothar Schrenk-Volkert Mählmann.

Jeg har indsunget sangene i AM-Studio i Danmark. Musik og vokal er mixet i JekProdstudio i Sverige.