Nyheder

oktober 2020

I maj 2020 udkom jeg med to nye sange. Udgivelsen hedder “Fiskerkonen & Fitness” Den første sang hedder “Fiskerkonens søn” og er skrevet af Kjell Tore Kvebekk. Kurt Bønnerup har skrevet den danske tekst. Den anden som er en helt nyskrevet sang hedder “Fitness er fedt” og er skrevet af Jan-Erik Knudsen. Her har Inge Tang skrevet teksten. Topplaceringer på de danske hitlister til begge sange, og den ene sang endda også i Holland og Norge. Det er jeg meget stolt over.

Jeg har været i AM-Studio og indsynge en helt nyskrevet julesang. “Når det første lys tændes” som udkommer ca. 10 november 2020. Den bliver sendt af sted til næsten alle radioer i Danmark, og også en del til udlandet. Jan-Erik Knudsen har skrevet sangen, og Inge Tang har skrevet teksten.

Jeg har i oktober 2020 været i DK4 og synge 2 af mine sange, som på et tidspunkt vil blive testet på deres dansktop. Det var spændende at synge i TV.

Hvis alt går vel, udkommer jeg med to nye sange midt i januar 2021. En helt nyskrevet sang, og en sang der aldrig har været udgivet i Danmark før.

Jeg vil gerne sige tak for din interesse for mit musik. Jeg vender snart tilbage med mere nyt.