Nyheder

August 2019
Velkommen til min nye hjemmeside. Udbyderen til min gamle hjemmeside lukkede, så jeg har ikke kunnet skrive nyt siden november 2017. Nu får du derfor en opdatering fra oktober 2017 til august 2019.

2+2 på tysk og engelsk
I oktober 2017 sendte jeg udgivelsen “2+2”  til radioer i ind- og udland. Det var 2 sange, som jeg sang på både tysk og engelsk. De var fra min seneste CD “Nord til Syd”.  Det gik rigtig fint, og jeg smuttede også ind på både tyske og hollandske hitlister.

Trolde & Boblevin på dansk
I januar 2018 udgav jeg 2 sange på dansk. De blev sendt til radioer i Danmark, Norge og Sverige. Udgivelsen hedder “Trolde & Boblevin” og fik heldigvis fine anmeldelser og flotte placeringer på de danske hitlister.

Med til at løfte dansktopmusikken
Hele vinteren 2018 har jeg øvet og gjort klar til endnu en udgivelse, som blev sendt ud i juni 2018, igen digitalt til radioer i Danmark, Norge og Sverige. To nyskrevne sange som aldrig har været udgivet før, og som jeg synger på dansk. Udgivelsen hedder “1plus1”. Jeg er glad for de flotte anmeldelser.  En anmelder skriver, at jeg er “med
til at løfte dansktopmusikken”. Begge melodier opnåede 1. pladser på de danske hitlister.

En af melodierne fra udgivelsen “1plus1” sang jeg på tysk, Den udgav jeg separat, og sendte til radioer både i ind- og udland. Denne udgivelse hedder “Santa Monica”. Den lå 3 uger på en hitliste i Tyskland og på 1. pladsen på en hollandsk radio.

Travl tid
Jeg havde rigtig travlt, for jeg havde lige udgivet “1plus1” og skulle i gang med at øve 2 helt nye melodier igen,  hvor jeg skulle synge den ene på tysk, til udgivelse i januar 2019. Tænk, så bliver jeg tilbudt en helt nyskrevet julemelodi “Bare vi får sne til juleaften” hedder den, og den skulle jeg i studiet og synge sammen med min datter Heidi. En supergod julesang. Den kom også lige med, og blev udgivet i november 2018. Jeg ved, at den blev spillet rigtig meget i radioerne i december måned.

“Hjertebanken” i januar 2019
Januar 2019 udkom så min nyeste udgivelse “Hjertebanken”, som er sendt pr. e-mail i dropboks både til ind og udland. Det er 2 helt nyskrevne sange som aldrig har været udgivet før. Jeg synger dem på dansk, men den ene af sangene synger jeg på tysk. Flotte anmeldelser, og tre 1. pladser til sangen “Hjørring by”. Den tyske udgave har ligget på flere schlager hitlister i Tyskland, og en flot 2. plads på en hollandsk radio.

August 2019. Nu arbejder jeg med 5 nye sange
Nu er jeg ved at øve 5 nye sange, som føles rigtig gode. Jeg skal i studiet og indsynge dem medio august. Hvis alt går vel, bliver de første 2 sange udgivet medio september. Den 3. sang er en skøn julemelodi som udkommer til november. De sidste 2 sange bliver udgivet engang i starten af 2020.

Jeg vil gerne sige tak for din interesse for min musik. Jeg vender snart tilbage med nyt.