Nyheder

Februar 2020

Lige pt. er der lidt stille og det nyder jeg. Snart skal jeg til at planlægge et besøg til to radioer i Sønderjylland og TV-Glad i Esbjerg, det glæder jeg mig til.

Min nye julemelodi “Nu er julen på vej i Danmark” har lige forladt de danske hitlister. Den blev spille rigtig meget, i  december 2019 så jeg tror det blev lidt af en succes.

Jeg ligger lige nu på en 1. en 5. og en 9. plads på de danske hitlister med mine 2 melodier fra min nyeste udgivelse “Lys & Røde Roser” som udkom i september 2019, og her i uge 6 er jeg smuttet på 1. pladsen på Komiteens Radio i Odense med melodien “Fem enkle ord” fra min CD “Hvad siger I så” så jo der sker da noget.

Jeg er lige blevet færdig med to nye melodier, og de er næsten klar. En helt ny skrevet, og en der ikke før har været udgivet i Danmark. De udkommer om nogle få måneder. Dem glæder jeg mig til at du skal høre.

Noget helt nyt er at jeg er ved at øve en nyskrevet sang hvor jeg skal synge duet sammen med en svensk sangerinde, der synger helt fantastisk smukt. Det vender jeg tilbage til senere.

Jeg vil gerne sige tak for din interesse for min musik. Jeg vender snart tilbage med nyt.