Nyheder

juli 2020

I maj udkom jeg  med to nye sange “Fiskerkonen & Fitness” hedder udgivelsen. Den første sang hedder “Fiskerkonens søn” og er skrevet af Kjell Tore Kvebekk, og Kurt Bønnerup har skrevet den danske tekst. Den anden sang hedder “Fitness er fedt” og er skrevet af Jan-Erik Knudsen, og her har Inge Tang skrevet teksten

Første pladser på hitlisterne til “Fiskerkonens søn” både i Danmark og endda i Holland, og anden plads til “Fitness er fedt” i Danmark, indtil videre. Det er jeg super stolt over. NB: se mere inde på hjemmesiden.

I Starten af juni var jeg i AM-Studio hos Eddie og indsynge 2 nyskrevne sange. Den ene af sangene synger jeg duet sammen med en svensk sangerinde, der synger helt fantastisk smukt. Den anden sang er en lidt stille sang med en alvorlig tekst om livet. Hvornår de udkommer, kan jeg ikke sige endnu.

Jeg er så heldig at en musikforfatter er ved at skrive en julemelodi til mig. Det er jeg meget spændt på, og bliver den super god, så skal den indsynges, og udkomme november 2020.

Vi er ved at søge om tilladelse og rettigheder til endnu en sang i udlandet, som jeg kunne tænke mig at indsynge, så jo jo der sker skam noget hele tiden.

Jeg vil gerne sige tak for din interesse for mit musik. Jeg vender snart tilbage med nyt.